Waarom deze website?

Het idee is een aantal jaren geleden ontstaan toen ik aan het invoegen was op de A1. Zoals gebruikelijk moest ik ook toen invoegen in een ‘file’. Met aangepaste snelheid probeer ik ruimte te vinden om in te kunnen voegen en dat lukte zonder problemen. Achter mij voldoende ruimte voor anderen om óók met aangepaste snelheid in te kunnen voegen. En wat denk je…… ja hoor daar heb je weer zo’n hufter die met veel te hoge snelheid aan komt rijden en dus per sé voor mij in moet voegen waardoor ik dus boven op mijn rem moest staan.

Dit was niet de eerste keer en het zal ook de laatste keer niet zijn. Toen ik, meer van schrik dan van agressie, mijn ongenoegen via mijn claxon liet horen, vond mijn geachte mede weggebruiker het nodig om op zijn rem te gaan staan. Sjah hoe gaan die dingen? Nou heel simpel: zó dus. Natuurlijk had ik óók door kunnen rijden en, aangezien ik toen in het gelukkige ‘bezit’ was van een leaseauto, zou de (financiele) schade wel zijn meegevallen, maar wat heb je aan al die ellende.